Skip to main content

Garantie & retour

 

Retourneren
Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via sylvia@mrts07.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzonderingen retourneren
Indien het artikel specifiek is aangepast aan jouw vereisten en in deze vorm voor ons niet verder te verkopen is, kun je het artikel niet retourneren.
Als dit voor jouw artikel geldt, dan zullen wij dit voor de aankoop duidelijk vermelden.

 

Klachten en garantie
Heb je een klacht over een artikel, over een bestelling of onze dienstverlening via de MRTS 07 webshop? Hierop is de wettelijke garantie van toepassing. Dit wil simpelweg zeggen dat het artikel moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. Is je bestelling beschadigd of defect? Ben je niet tevreden over een artikel en vind je dat je aanspraak maakt op garantie? Neem contact met ons op. Onderaan deze pagina vind je onze contactgegevens. Je krijgt van ons binnen 5 werkdagen een inhoudelijke reactie op je klacht. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om je geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Als je liever contact hebt via de telefoon dan kan dat ook. Neem op werkdagen tussen
09.00 en 17.00u contact op met onze klantenservice via 0651142040..

Sylvia Senden
Mrts07
Oude Laarderweg 4,
6003ME, Weert

sylvia@mrts07.nl

KVK: 12043529

 

Betaalmethoden
Je kunt je bestelling bij MRTS 07 betalen op de volgende manieren:

I Deal
Rembours
Mister Cash

 

Prijzen inclusief BTW
Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief het wettelijk vastgestelde BTW tarief.

 

Privacy Policy
MRTS 07 handelt conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wij zullen in geen enkel geval contactgegevens of andere privacy gevoelige informatie delen met derden of op enige andere wijze prijsgeven.