Garantie & retour



Retourneren
Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzonderingen retourneren
Indien het artikel specifiek is aangepast aan jouw vereisten en in deze vorm voor ons niet verder te verkopen is, kun je het artikel niet retourneren.
Als dit voor jouw artikel geldt, dan zullen wij dit voor de aankoop duidelijk vermelden.

 

Klachten en garantie
Heb je een klacht over een artikel, over een bestelling of onze dienstverlening via de MRTS 07 webshop? Hierop is de wettelijke garantie van toepassing. Dit wil simpelweg zeggen dat het artikel moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. Is je bestelling beschadigd of defect? Ben je niet tevreden over een artikel en vind je dat je aanspraak maakt op garantie? Neem contact met ons op. Onderaan deze pagina vind je onze contactgegevens. Je krijgt van ons binnen 5 werkdagen een inhoudelijke reactie op je klacht. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar MRTS 07 bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om je geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Als je liever contact hebt via de telefoon dan kan dat ook. Neem op werkdagen tussen
09.00 en 17.00u contact op met onze klantenservice via 043 - 8527282.

Stichting Makiki Limburg - MRTS 07
Geulhemmerweg 34
6325 PK Berg en Terblijt

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoonnummer: 0031 43 – 8527282 of 0031 6 24 64 1995
KVK: 63353601
Fiscaal nummer: 8552 00029

 

Betaalmethoden
Je kunt je bestelling bij MRTS 07 betalen op de volgende manieren:

I Deal
Rembours
Mister Cash

 

Prijzen inclusief BTW
Alle prijzen in onze webshop zijn inclusief het wettelijk vastgestelde BTW tarief.

 

Privacy Policy
MRTS 07 handelt conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wij zullen in geen enkel geval contactgegevens of andere privacy gevoelige informatie delen met derden of op enige andere wijze prijsgeven.

Herroeping

Wij delen u hierbij mede dat wij onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen herroepen:

Besteld op (*)
Ongeldige invoer
Ontvangen op (*)
Ongeldige invoer
Bestelnummer (*)
Ongeldige invoer
IBAN (*)
Ongeldige invoer
Naam (*)
Geef een waarde voor Naam.
Adres
Postcode
Plaats
E-mail (*)
is geen geldig e-mail address.
Vraag / bericht (*)
Geef een waarde voor Bericht.