De winkelwagen is leeg

Interview met TV Limburg

Vanochtend om 9.30 uur ging de deurbel en daar stond verslaggever Charles Biemans compleet met camera en microfoon. Sinds vrijdag wist ik dat ze zouden komen om de rolstoelkostuums in beeld te brengen in het kader van de naderende carnaval dus ik heb me het hele weekend kunnen voorbereiden. Erg spannend allemaal want wat gaan ze precies vragen en lukt het me wel om in het kort alles te vertellen wat ik kwijt wil? UIteindelijk bleek het een leuke ervaring en ebde de spanning al weg gedurende het eerste kopje koffie tijdens het kennismakingsgesprek. Ik ben erg benieuwd hoe het verslag is geworden. Ik heb wat van de kleding laten zien en vertelt welke eigenschappen de kleding uniek maken. Waarschijnlijk wordt het morgen uitgezonden op TVL....zit ik ongetwijfeld met zenuwen te wachten op het eindresultaat...als het er net zo ontspannen uitziet als het voelde dan ben ik tevreden!

 

interviewtvlimburg3interviewtvlimburg

 

 interviewtvlimburg2