De winkelwagen is leeg
 • Sail 07
 • Roze cape
 • Jeans
 • Sail 07

 • Roze cape

 • Jeans

Outdoor kleding

Speciaal ontworpen voor rolstoelgebruik

Wij stellen ons graag aan je voor: we werken met een team van ouders, ontwerpers en coupeuses aan speciale producten voor kinderen en volwassenen met een handicap. Vanuit het dagelijks leven bekijken we wat er makkelijker, praktischer en mooier kan.
We zijn volop in ontwikkeling en elke dag wordt er gewerkt aan nieuwe items.

Vanaf 1 september 2018 heeft MRTS 07 een nieuwe eigenaresse; Sylvia Senden. Vanaf het prille begin van MRTS 07 is Sylvia betrokken geweest als coupeuse. Onderaan deze pagina stelt ze zich aan jullie voor. Ik ben trots en blij dat ik zo’n goede opvolgster heb gevonden. Graag wil ik iedereen bedanken voor de fijne jaren van samenwerking en fijne contactmomenten! Ik zal zeker voor mijn zoon Maurits nog vaak de webshop bezoeken en ik kijk uit naar de wintercollectie!

Nelleke Litjens

Heb je tips, vragen of advies? We horen het graag!

Outdoor

Outdoor

OUTDOOR
Zwemmen

Zwemmen

Mantinello

Mantinello

Outdoor

Outdoor

Heerlijk warme voeten en benen!

Heerlijk warme voeten en benen!

Met de voetenzakken van MRTS 07 heb je nooit meer koude voeten en benen. Door het unieke ontwerp is de voetenzak al zittend aan te trekken en zit hij in een mum van tijd helemaal goed. De voetenzakken zijn in verschillende kleurencombinaties te krijgen en je kunt het ook zoals Sander op de foto doen; met een bijpassende jas! Kies jouw combinatie!

Read more

 • Maatwerk

  Al onze producten worden in Nederland gemaakt door ervaren coupeuses die door hun vakkennis en ervaring perfect afgewerkt maatwerk leveren. Advies nodig? Wij kunnen alles maken dus neem contact met ons op.
 • Kwaliteit

  Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen en proberen zoveel mogelijk met natuurlijke materialen te werken daar waar mogelijk. Alle producten worden met de hoogst mogelijke zorg

Vanochtend om 9.30 uur ging de deurbel en daar stond verslaggever Charles Biemans compleet met camera en microfoon. Sinds vrijdag wist ik dat ze zouden komen om de rolstoelkostuums in beeld te brengen in het kader van de naderende carnaval dus ik heb me het hele weekend kunnen voorbereiden. Erg spannend allemaal want wat gaan ze precies vragen en lukt het me wel om in het kort alles te vertellen wat ik kwijt wil? UIteindelijk bleek het een leuke ervaring en ebde de spanning al weg gedurende het eerste kopje koffie tijdens het kennismakingsgesprek. Ik ben erg benieuwd hoe het verslag is geworden. Ik heb wat van de kleding laten zien en vertelt welke eigenschappen de kleding uniek maken. Waarschijnlijk wordt het morgen uitgezonden op TVL....zit ik ongetwijfeld met zenuwen te wachten op het eindresultaat...als het er net zo ontspannen uitziet als het voelde dan ben ik tevreden!

 

interviewtvlimburg3interviewtvlimburg

 

 interviewtvlimburg2

Nieuw! De reversible cape...de cape die je aan twee kanten kunt dragen

Nieuw! De reversible cape...de cape die je aan twee kanten kunt dragen

Perfect als je van afwisseling houdt; een cape die je aan twee kanten kunt dragen. De ene kant van de cape is van water- en winddicht softshell stof dat heerlijk zacht is en soepel valt. De andere zijde is van een katoenen joggingstof in een leuke print. Voor stoere jongens de legerprint en voor meiden een vrolijke bloemenprint in combinatie met een effen kleur. De capes hebben een capuchon en de achterzijde is deels opengewerkt wat een comfortabele zit in de rolstoel garandeerd.
Heerlijk warme voeten en benen!

Heerlijk warme voeten en benen!

Met de voetenzakken van MRTS 07 heb je nooit meer koude voeten en benen. Door het unieke ontwerp is de voetenzak al zittend aan te trekken en zit hij in een mum van tijd helemaal goed. De voetenzakken zijn in verschillende kleurencombinaties te krijgen en je kunt het ook zoals Sander op de foto doen; met een bijpassende jas! Kies jouw combinatie!

Read more

 • Sylvia Senden
  Mijn naam is Sylvia Senden-Van den Heuvel en ik woon in Weert. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik ben vanaf het begin betrokken bij MRTS 07 en bij het vervaardigen van deze mooie aangepaste produkten. Het is daarom voor mij een prachtig doel om voort te zetten. Het was vanaf het begin duidelijk dat ook ik net zoals Nelleke deze kleding met liefde en plezier zou maken , dat doe ik nog steeds. Ik hoop dat jullie net zo nieuwsgierig zijn als ik om te ontdekken wat allemaal mogelijk is. MRTS 07 met liefde gemaakt Sylvia Senden
  • Forrest07
  • Army07
  • Karinaslide
  • adres

   Sylvia Senden Oude Laarderweg 4 6003 ME Weert
  • bank

   NL31KNAB0257511067
  • mail of bel

   Telefoon: 06 51142040